Uw website omzetten naar het Frans

Of u nou uw website om wilt zetten naar het Frans, een contract wilt vertalen naar het Frans of een algemene voorwaarden in het Frans wilt hebben. Met al uw vertaal klusjes kunt u bij Tongo Vertaalbureau terecht. Wilt u bijvoorbeeld een contract vertaling Nederlands Frans? Ga naar Tongo Vertaalbureau! Hier profiteert u van de snelste service, weet u zeker dat de vertaling helemaal juist is en worden er scherpe heldere prijzen geboden. Tongo Vertaalbureau verzekert u door middel van een unieke tevredenheidsgarantie. 

Tongo’s diensten

Tongo’s talen top 20 bestaat uit de standaard talen zoals Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans maar daarnaast staan Zweeds, Japans en Russisch ook in deze top 20. Wilt u iets vertaald hebben door Tongo Vertaalbureau maar staat de taal niet in de top 20? Geen probleem. Neem contact met ons op en dan bespreken wij samen de mogelijkheden voor de gewenste vertalingen. Wij zorgen voor een persoonlijke en buitengewone service door voor elk onderdeel onze maximale aandacht en zorg er in te steken.

Snel terecht bij Tongo Vertaalbureau

Onze missie om het beste en snelste vertaalbureau te zijn zodat al uw vertaal klussen binnen de kortste keren klaar zijn voor gebruik. Neem contact op met Tongo Vertaalbureau Amsterdam om alle mogelijkheden te bespreken en  vraag uw vertaling aan.