Alles over de rollenbaan

U heeft een productiehal in uw bezit en u staat op het punt om hier producten op te slaan, te fabriceren of te verpakken. Wat u ook wilt en met wat voor product u ook gaat werken, het gebruik van een rollenbaan helpt u bij het efficiënt verplaatsen van artikelen binnen een productieruimte. Of het nu is van boven naar beneden of van de ene ruimte naar de ander. Het is zaak te kijken naar de Rollenbaan die het best bij u past. Wij helpen u op weg.

Hieruit bestaat een rollenbaan

Rollenbanen zijn gemaakt van materialen als rvs, aluminium of keramiek. Essentiële onderdelen van een rollenbaan zijn vanzelfsprekend de rollen waarop de producten worden gelegd. Deze zorgen ervoor dat de producten stabiel liggen en op de juiste manier worden verplaatst. De rollen zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Denk aan de aangedreven rollen, niet aangedreven rollen of de conische rollen. Iedere rol heeft zijn specifieke eigenschappen. Ze worden dan ook ieder voor andere toepassingen ingezet. Het transportsysteem is afhankelijk van de soort rollenbaan die u aanschaft. Soorten rollenbanen zijn de aangedreven rollenbaan, de zwaartekracht rollenbaan en de harmonica rollenbaan.

Zoekt u specifieke informatie?

Het begrip rollenbaan is groot, het is dan ook niet verrassend als u op zoek bent naar informatie die past bij uw specifieke wens. De rollenbaan die u nodig heeft, is namelijk afhankelijk van de producten die u wilt.