Beleef het ultieme vakantiegevoel op deze camping

Heb je nog geen vakantieplannen? Dan helpen we je hier graag mee. Wij kennen een geschikte camping waar je het ultieme vakantiegevoel kunt beleven. Camping de Leistert is namelijk beoordeeld met 5 sterren en behoort tot één van de topcampings van de ANWB. Kortom: als je hier een vakantie boekt dan weet je zeker dat je ergens terechtkomt waar je lekker kunt genieten van jouw verblijf.

Middenin Limburg

Het grote voordeel van camping de Leistert is dat de camping zich bevindt op een toplocatie middenin de provincie Limburg. De camping ligt nabij de steden Weert, Roermond en Venlo. Naast dat je je dus prima kunt vermaken op de camping zelf, kun je je hier ook prima vermaken in de omgeving. Als je hier kampeert kun je er dus lekker eropuit om te winkelen of een terrasje te pakken. Maar ook zijn er een aantal prachtige natuurparken in de buurt waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Meer weten over deze camping?
Ben je na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden over deze camping? Neem dan een kijkje op de website en krijg een impressie. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen. De medewerkers helpen je graag verder.