Camping met privé sanitair hartje Limburg

Voor een overweldigende luxe kampeerervaring hoeft u helemaal niet naar verre oorden. U kunt hiervoor gewoon heerlijk luxe in eigen land blijven! Wat zegt u me daarvan? Wij hebben het dan natuurlijk over de camping met privé sanitair van Recreatiepark de Leistert in hartje Limburg: misschien wel de meest gezellige provincie van heel Nederland. Dit park beschikt dus over een kampeerterrein waar u een eigen kampeerplek heeft met verwarmd water door een verwarmde unit, water af- en aanvoer, een eigen toilet, een eigen wastafel, een eigen vaatwasser en een eigen douche! Hoe meer luxe kunt u het treffen zeg!? 

Vele voordelen!

Naast deze super de luxe kampeerervaring op dit park, geniet u op Recreatiepark de Leistert sowieso van enkel voordelen. Zo geniet u hier van vele faciliteiten waardoor u zich geen moment hoeft te vervelen. Ook is het zo dat de omgeving onwijs veelzijdig en divers is. Ga heerlijk de natuur in, verken omliggende steden met leuke horecagelegenheden en interessante musea. Of ga bijvoorbeeld shoppen en uren winkelen in vele boetiekjes of outlets. Wat lekker zeg, zo’n vakantie in Limburg!

Fijne vakantie toegewenst!

Voor een fijne vakantie verwijzen wij u dus graag door naar Recreatiepark de Leistert. Boek snel uw plekje op de website.