Een camping met privé sanitair?

Wil je graag vakantie vieren op een camping met privé sanitair? Dan ben je bij camping de Leistert aan het juiste adres. Deze camping bevindt zich in Limburg, is bekroond met 5 sterren en behoort tot één van de topcampings van ANWB. Benieuwd wat er zo speciaal is aan deze camping? We leggen het graag uit in deze blog.

Tot in de puntjes geregeld
Alle plekken zijn voorzien van een CAI-aansluiting, water- aan en afvoer en 16 Ampère elektra. Daarnaast is iedere unit van het privé sanitair op de camping voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel en vaatwasser. Wil je dus ook genieten van luxe, terwijl u lekker kunt kamperen? Kies dan voor een camping met privé sanitair. Alles is dus tot in de puntjes geregeld. Geniet dus van luxe kamperen.

Meer weten over deze camping met privé sanitair?
Ben je ervan overtuigd dat deze camping met privé sanitair een aanrader is voor jou? Neem dan eens een kijkje op de website van het park en krijg een impressie van de camping. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan raden we je aan om contact op te nemen met camping de Leistert.