De Brug Taxaties is uw adviseur op het gebied van grondzaken

Zoekt u een adviseur op het gebied van grondzaken? Zoek dan niet verder! U bent bij de specialist De Brug Taxaties aan het juiste adres. Wij weten als specialist zijnde hoe groot en waardevol grond is. Wij zijn een erg ervaren bedrijf met specialisaties op drie terreinen: taxaties, grondzaken en planeconomie. Wij zijn snel en praktisch inzetbaar. Voor zowel bedrijven als de overheid! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De grondexploitatiewet

Gemeenten krijgen middels de grondexploitatiewet de mogelijkheid om kosten van de planontwikkeling te verhalen op grondeigenaren. Zaken als planschade zijn in deze wet opgenomen. Volgens de grondexploitatiewet is degene met de meeste profijt (financieel gezien), de persoon die de grootste bijdrage levert in de kosten van de planontwikkeling. Het hangt af van het vroegtijdig in beeld brengen van het kostenverhaal hoe de hoogte en verdeling van de exploitatiebijdrage is. Dit kan eventueel met een concept exploitatieplan. Wilt u hier meer over lezen? Ga dan naar onze website.

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over De Brug Taxaties? Of bijvoorbeeld over grondexploitatie? Bezoek dan zeker eens onze website. Heeft u, na het lezen van de website, nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u altijd graag verder.