De online veiling van NBD Auctions

NBD Auctions is een online veilingsite waar u zich op kan registreren om te bieden op een heel groot aantal luxe producten. Zoekt u bijvoorbeeld een auto, elektrische fiets, sanitair, stoomcabine of een loungeset? U kunt het allemaal vinden bij NBD Auctions. De online veiling maakt het mogelijk om te bieden op deze prachtige producten. Denk er wel aan dat u na het bieden verplicht bent het product te kopen als u wint. Een bod is niet meer terug te draaien.

De veilingen

Wanneer u de website va NBD Auctions bezoekt zult u direct veilingen spotten. Vroeger werden er nog simpele producten verkocht maar dat is nu wel anders. Nu vindt u alleen nog luxe en duurzame producten. Mits u zich geregistreerd heeft kunt u inloggen en meebieden op de veilingen. U kunt automatisch een bod laten plaatsen maar u kunt ook zelf een hoger bedrag invoeren. Heeft u het hoogste unieke bod en is de veiling gesloten? Dan kun u zichzelf de winnaar noemen en bent u verplicht het product te kopen. U krijgt via de mail een datum door waar en wanneer u het product op kan halen. Ook dit staat vast en is verplicht.

Neem contact op

Wil u nog meer informatie over de veilingen? Dan kunt u altijd contact opnemen. Op de website vindt u onze contact gegevens