Echte natuursteen tegels

Wist u dat natuursteen tegels zijn ontstaan door een eeuwenlang proces in de natuur. Hierna worden de tegels vervolgens verwerkt in diverse afmetingen. Er zijn vele soorten natuursteen tegels te vinden op de markt. Wat dacht u van Leisteen, Graniet, Marmer, Basalt, Hardsteen en Travertin? Wat zo uniek is aan een natuursteen tegel zijn de kleuren van de tegels en de structuren; deze zijn namelijk in elke steen weer anders. Geen steen is hetzelfde en dit maakt het product zeer karakteristiek. Bij het bedrijf totaaltegel bent u geheel aan het juiste adres voor prachtige natuursteen tegels. Meer dan 10 jaar dient dit bedrijf als importeur van de tegels. 

Unieke werkwijze

De werkwijze van totaaltegel is erg uniek. Waarom? We vertellen het u graag..: de producten van totaaltegel komen rechtstreeks uit de fabriek en worden zo direct aangeboden aan de consument. Het assortiment van dit bedrijf bestaat uit natuursteen vloertegels, natuursteen wandtegels, natuursteen terrastegels, muurpanelen en nog veel meer. U kunt hier kijken in een showroom en in een showtuin.

Snelle levering

Vaak zijn producten van totaaltegel direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen ze heel snel geleverd worden! En zeg nu zelf; u wilt wanneer u iets koopt toch ook zo snel mogelijk van het product kunnen genieten!?