Een FIFA 2015 toernooi organiseren

Wilt u met uw vereniging of vriendengroep een FIFA toernooi spelen op een bioscoopscherm en op een unieke locatie? Dat is allemaal mogelijk bij Movies5. Bij Movies5 worden FIFA 2015 toernooien georganiseerd, maar ook andere toernooien en evenementen. Met grote groepen kunt u hier van gamen een mooie belevenis maken.

Gamen bij Movies5

Bij Movies5 willen ze gamen sociaal maken. Vanuit deze gedachte worden dan ook evenementen georganiseerd. Games worden gespeeld op unieke locaties waardoor er een belevenis ontstaat die indruk maakt. Bij Movies5 worden FIFA 2015 toernooien georganiseerd, maar ook andere vormen van toernooien. Wanneer u een FIFA toernooi wilt organiseren kunt u dit eenvoudig doen bij Movies5. Zij bieden u volledige coƶrdinatie. Er zijn 4 schermen voor u beschikbaar met 5 Playstations. Ook krijgt u een scorebord voor 64 deelnemers en 32 teams. De beamer en bioscoop geluid wordt voor u opgebouwd. Wilt u meerdere toernooien spelen per dag? Ook dat is mogelijk bij Movies5.

De mogelijkheden bij Movies5

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij Movies5 en wilt u wel een FIFA toernooi organiseren? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met Movies5. Op de site kunt u ook direct inschrijven voor een toernooi of een ander evenement.