Een laptop locker is de ideale oplossing

In een school, op college of in een kantoor zijn vaak heel veel laptops aanwezig. Deze laptops zijn voor iedereen beschikbaar, omdat er nou eenmaal veel op laptops gewerkt wordt tegenwoordig. Als organisatie of bedrijf wilt u natuurlijk dat deze laptops veilig en handig zijn opgeborgen. Dit hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Opbergen is namelijk heel makkelijk met een laptop locker van Centenna.

Over Centenna

Centenna is een bedrijf wat zeer handige oplossingen bedenkt voor het opladen, opslaan, beschermen en meer van mobiele apparaten, televisieschermen en computers in bedrijven en organisaties. Denk bijvoorbeeld aan de laptop locker, waar laptops veilig in opgeborgen kunnen worden, het medische toetsenbord wat ontsmet kan worden of speciaal glas wat televisieschermen beschermt. Al dit soort bijzondere en belangrijke producten vindt u bij Centenna. Voor scholen, ziekenhuizen, kantoren en meer is dit zeker een plek waar u een kijkje moet nemen om alles zo veilig en handig mogelijk te maken.

Alle producten

Alle producten van Centenna kunt u vinden op de website van Centenna. Hier vindt u ook contactgegevens zodat u al uw vragen hier achter kunt laten en zo snel mogelijk geholpen wordt door een deskundige medewerker van Centenna, bijvoorbeeld met vragen over de digital signage.