Een mooie inspirerende quote

Toen ik op mezelf ging wonen mocht ik natuurlijk alles zo inrichten zoals ik dat graag wilde. Ik hoefde met niemand rekening te houden en wilde dan ook ontzettend graag een mooie quote op de muur hebben. Ik vind het altijd ontzettend inspirerend als andere mensen iets moois op de muur hebben staan en ik wilde zelf ook zoiets hebben, zodat andere mensen dat ook bij mij zouden zien.

Een muursticker voor inspiratie

Ik kwam terecht op de webshop topmuurstickers.nl waar ze talloze verschillende quotes en ontwerpen verkopen. Ik kwam hele inspirerende teksten tegen en kon eigenlijk niet goed kiezen tussen een aantal mooie quotes. 

De quote die ik uiteindelijk koos was niet al te groot maar zeker ook niet klein, ik koos voor een mooie inspirerende muursticker tekst die ik eigenlijk wel goed bij mijzelf vond passen. De quote die ik bestelde kwam ook binnen enkele dagen al binnen, ik ben zeer te spreken over de snelle levertijd.

Toen ik de quote opplakte merkte ik direct al dat hij muurvast zat. Deze quote is dan ook niet snel van de muur te krijgen en dat is fijn, want dan weet ik zeker dat ik nog heel lang van deze quote kan gaan genieten.