Een professionele uitstraling met de naambadges

Mooie luxe naambadges zijn in mijn winkel erg belangrijk. Veel van mijn klanten willen graag weten met wie zij te maken hebben als ze worden geholpen. Ze willen iemand hebben naar wie ze de volgende keer kunnen vragen of juist het tegenovergestelde.

Een uitstraling voor luxe

Mijn winkel heeft een uitstraling voor luxe, we verkopen dan ook niet de minste producten en daarom is het belangrijk dat alles samenhangt. Zo wilde ik de mooiste naambadges van de beste kwaliteit voor mijn werknemers.

Ik kwam terecht bij Clip 4 you, zij verkopen allerlei soorten naambadges van de beste kwaliteit. Ze hebben alle soorten en maten in het assortiment en zijn stuk voor stuk prachtig. Veel van de naambadges werken met een magnetisch systeem zodat je geen gaatjes in de kleding krijgt. 

Luxe badges met magneten

De luxe badges die ik bestelde kwamen ontzettend snel aan, ik had ze gemakkelijk gevonden en wist direct welke ik graag wilde hebben. Ik vind ze geweldig. De kwaliteit is ontzettend goed en ze blijven goed zitten. Deze badges gaan zeker nog lang mee en ik ben er ontzettend tevreden mee. Prachtige badges voor een goede prijs, in het aantal dat ik graag wilde bestellen. Zeker een goede website om mooie badges te bestellen.