Een rollenbaan in jouw productiehal

 

Een rollenbaan is een hulpmiddel om het productieproces een stuk gemakkelijker te maken. Het neemt namelijk aardig wat werk uit handen, wat geweldig is voor de werknemers. Altijd maar zwaar tillen is namelijk niet zo goed. Op deze manier worden de processen ge-automatiseert en werkt het zeer effectief! Een rollenbaan is dus echt een aanwinst voor jouw magazijn of productieruimte, het werk wordt minder zwaar en alles loopt deze manier zeker op rolletjes. Wil je meer weten over een rollenbaan? Lees dan snel door!
.

De onderdelen van een rollenbaan

De producten in de productiehal bepalen de grootte en de lengte van een rollenbaan. Als u meerdere producten vervoert is het verstandig om een verstelbare rollenbaan aan te schaffen. op deze manier kunt u de rollenbaan aanschaffen op elk product wat u heeft. Rollenbanen bestaan uit verschillende materialen, zoals roestvrij staal, aluminium of keramiek. Het hangt van de producten af die verplaatst worden welk materiaal het beste voor u is. De rollen waar de producten op worden gelegd zorgen ervoor dat de producten stabiel liggen en op de juiste manier worden verplaatst. De items worden vervolgens vanzelf naar het eindstation verplaatst. Op dit moment zijn er diverse soorten rollenbanen die verstelbaar zijn verkrijgbaar. Zoals aangedreven rollen, niet aangedreven rollen of de conische rollen. Maar, het is wel verstandig om eerst onderzoek te doen naar de verschillende rollenbanen, u wilt namelijk wel een rollenbaan die perfect bij uw bedrijf past. Gelukkig staat er op de website van VelgenGigant veel informatie, waardoor u zeker weet dat u de juiste rollenbaan aanschaft.

Meer weten?

Voor dat je een rollenbaan aanschaft is het handig om hier meer over te weten. Doordat er zoveel keuze in rollenbanen is, is dit erg belangrijk. Wilt u hier advies of hulp voor ontvangen of gewoon meer over weten? Neem dan eens een kijkje op de website van: ACB Transportbanden. Dit is een specialist in rolbanen met jarenlange ervaring. Zij helpen u graag verder en geven u persoonlijk advies.