Een slechte verslaving

Een verslaving is iets wat meestal enorm onschuldig begint, maar uiteindelijk flinke gevolgen kan hebben voor het leven van iemand. Wat begint als een leuke uitstapje naar het casino waar de persoon in kwestie een leuk bedrag wint, kan uitlopen in een groot fiasco waarbij men grote schulden heeft en problemen heeft met het eigen gezin. Stichting Miroya kent vele gevallen waar de mens de verkeerde keuzes heeft gemaakt in zijn leven en hierdoor hulp nodig heeft van de verslavingszorg.

Slechte verslavingen

Er zijn naast slechte verslavingen natuurlijk ook goede verslavingen. Echter weet diegene die een verslaving heeft voor zichzelf of dit goed of slecht is voor zijn of haar leven. Zo is het gebruiken van drugs natuurlijk iets wat nooit uw leven op een positieve manier kan beïnvloeden, want ons lichaam en geest is gewoon niet gemaakt voor de verwerking van drugs. Ook gokken kan natuurlijk altijd leuk beginnen, maar men kan niet altijd geluk hebben. Probeer uzelf daarom niet in de problemen te brengen door een verslaving.

Wees er op tijd bij

Kent u iemand of heeft u zelf last van een slechte verslaving? Neem dan spoedig contact op met Stichting Miroya en zorg ervoor dat het niet uit de hand gaat lopen!