Een sociale Packstore

Op zoek naar een goed verpakkingsbedrijf die ervoor kan zorgen dat u de juiste industriële verpakkingen om uw producten krijgt? Dan zit u bij de specialist Packstore aan het juiste adres, want zij kunnen hiervoor zorgen. Packstore is bovendien niet zomaar een specialist, want zij zijn namelijk een sociale werkplaats. Dit betekent dat Packstore mensen de kans geeft om in hun bedrijf te werken ondanks dat deze bijvoorbeeld een beperking hebben. Packstore is er voor iedereen en iedereen is er voor Packstore.

Waarom Packstore?

De redenen om voor Packstore te kiezen zijn enorm, want bij Packstore profiteert u van enorm veel voordelen. Naast het feit dat Packstore gewoon enorm goedkoop is, kan Packstore ook op elk moment van de dag de verpakkingen voor u regelen. Packstore werkt namelijk ook in avonden en zelfs in de weekenden. Dit komt door de goede bezetting dat Packstore heeft, waardoor zij hun klanten altijd optimaal kunnen voorzien van hun diensten. Bovendien is het ook mogelijk om het gehele logistieke traject door deze specialist te laten doen en ook dit tegen uiterst scherpe prijzen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Packstore? Surf dan direct naar de website van de specialist en vraag online een gratis offerte aan.