ERP pakket van Tradium

Je hebt een eigen MKB bedrijf en je bent op zoek naar business software. Maar waar moet je dan beginnen met zoeken? Naar welk bedrijf moet je gaan om dit te kopen en welke voordelen zijn er eigenlijk voor dit business software? Zoek dan niet verder. Je bent namelijk bij Tradium aan het juiste adres. Zij bieden een ERP pakket aan speciaal voor MKB bedrijven.

Voordelen van een ERP pakket van Tradium

Het ERP pakket van Tradium is speciaal bedoeld voor MKB bedrijven. Je krijgt rapportages via SQL en VBA en je krijgt direct inzicht in financiele cijfers. Het fijne van het kopen van een ERP pakket van Tradium bij KeeminK Design is dat ze ook veel ervaring hebben. Ze hebben namelijk al 25 jaar ervaring in ontwerpen en realiseren van softwareoplossingen voor bedrijven in verschillende soorten branches. Naast het ERP pakket bieden ze ook andere software ontwikkelingen aan zoals eCommerce toepassingen, systeem integratie en trainingen en opleidingen.

Wil je graag meer weten over het Tradium ERP systeem? Vraag dan op hun website een gratis brochure aan. Deze brochure heeft 40 pagina’s en heeft veel informatie. Als je nog meer vragen hebt over KeeminK Designe en haar diensten en producten, moet je gewoon even contact met ze opnemen.