Eten in Zaandam bij de Koekfabriek

Wilt u een avondje lekker eten in Zaandam met leuk gezelschap? Kom dan eten bij Proeverij de Koekfabriek. Proeverij de Koekfabriek heeft een all you can eat concept met een vaste prijs. Dit betekent dat u onbeperkt kunt eten voor een vast bedrag per persoon. De Koekfabriek heeft een prachtige locatie waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht en het eten.

Het concept

U kunt van 17.00 tot 22.00 uur onbeperkt eten bij de Koekfabriek voor een vaste prijs. U kiest elke keer één gerecht van de menukaart en er zijn 25 gerechten in totaal. Na elk gerecht kiest u weer een nieuwe tot dat u vol zit. Bij Proeverij de Koekfabriek houden ze met alle wensen rekening. Zo is er ook aan de vegetariërs gedacht en mag u altijd uw dieetwensen of allergieën doorgeven. Bij elke gang kunt u extra stokbrood met kruidenboter, salade en friet bij bestellen.

De voordelen

U profiteert van veel voordelen wanneer u gaat eten bij de Koekfabriek. Zo kunt u gerechten uit verschillende keukens proberen, waaronder Spaans, Italiaans, Frans en Nederlands. Daarnaast eet u op een prachtige locatie met uitzicht over de Zaan. Elk seizoen hebben ze bij de Koekfabriek andere gerechten op de kaart, zo is er altijd variatie. Ga voor meer informatie over onbeperkt eten Zaandam naar de site van Proeverij de Koekfabriek.