Genieten in een bungalowpark in Limburg

Recreatiepark> De Leistert is vaker uitgeroepen tot het beste bungalowpark van Limburg. De Leistert in Limburg staat namelijk bekend als camping met zeer bijzondere en luxe bungalows. Bij dit bungalowpark in Limburgvind je verschillende accommodaties voor verschillende gezinnen. Waar slaap jij graag in? Bekijk de mogelijkheden wat betreft accommodaties.

Verschillende accommodaties

Er is een ruim aanbod aan faciliteiten op deze camping. Je kunt met slecht weer ook heerlijk genieten van het subtropisch zwembad, maar ook een potje bowlen is mogelijk. Met mooi weer kun je heerlijk zonnen op het strandje bij het meer. Wat betreft het avondeten kun je heerlijk dineren op de camping, maar je kunt natuurlijk ook gewoon boodschappen doen bij de supermarkt en zelf een heerlijke maaltijd bereiden. Je hoeft ook niet veel kleren mee te nemen, want je vieze was kun je ook gewoon wegbrengen op het park.

Boek een lekker plekje

Ook in de omgeving is voldoende te doen. De Leistert ligt namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Pak de fiets of ga lekker wandelen en geniet van de omgeving. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Wil je nog meer weten over de plekken, de omgeving of over de overige mogelijkheden? Bel gerust even op en zij kunnen je gewoon meer informatie bieden.