Gezellig met iedereen lunchen

Ons bedrijf heeft afgelopen maand voor een unieke lunch gezorgd. Mijn baas heeft namelijk ervoor gezorgd dat wij een zeer hecht team vormen en dit heeft hij aan de hand van een dagelijkse lunch gedaan. Mijn baas vond namelijk dat het team te ver uit elkaar groeide, omdat iedereen altijd in zijn eigen groepjes tijdens de pauze ergens ging lunchen. Om groepsvorming op het werk te voorkomen, heeft mijn baas besloten om elke dag met het hele team op een vast tijdstip te lunchen. Mijn baas zorgt vervolgens voor lunchpakketten die hij online bestelt!

Het team is één hechte groep geworden

Door middel van het lunchen met het hele team, is ons bedrijf één enorm hechte groep geworden. Bovendien vinden de medewerkers het lunchen op deze manier enorm prettig, aangezien ze op deze manier altijd met elkaar kunnen lunchen. Bovendien hoeft niemand meer een eigen lunchpakket mee te nemen, want deze worden gewoon afgeleverd op de locatie zelf. Op deze manier zijn alle medewerkers blij, omdat zij een heerlijke lunch kunnen nuttigen. Daarnaast is onze baas enorm blij, omdat de groep steeds hechter wordt en dit de werkzaamheden enorm goed dit.

Lunch bezorgen in Amsterdam

Wil jij jouw lunch ook laten bezorgen en wil jij dit laten bezorgen in Amsterdam? Klik dan op de volgende link: lunch bezorgen Amsterdam.