Goed idee om uw website te vertalen

Heeft u een bedrijf of organisatie? En heeft u de ambitie om bij dit bedrijf internationale klanten binnen te halen? Dan moet u natuurlijk een aantal maatregelen nemen zodat deze klanten van uw bedrijf af weten en geinteresseerd kunnen worden. Een onderdeel hiervan is door uw website te vertalen, zodat ook buitenlandse bezoekers precies weten wat u op uw website aanbiedt en dergelijke.

Hoe doe ik dat?

U hoeft gelukkig niet uw eigen website in allerlei talen te vertalen, want dit kunt u laten doen door een professional met veel kennis en ervaring. U kunt namelijk bij Tongo Vertaalbureau opdrachten afgeven. Deze zullen doorgegeven worden aan de freelance vertalers uit het netwerk van Tongo. Allemaal gediplomeerd en gespecialiseerd in bepaalde talen. Omdat het netwerk zo groot is, is er voor elke taal iemand te vinden. De tekst is altijd foutloos, voor de deadline af en met 100% tevredenheidsgarantie. Daarom laat u uw website, maar ook uw folders, nieuwsbrieven en belangrijke documenten vertalen bij Tongo Vertaalbureau.

Interesse?

Wilt u meer informatie over Tongo Vertaalbureau, de mogelijkheden, prijzen en meer? Ga dan naar de website. U kunt hier ook direct een offerte aanvragen of contact opnemen voor afspraken, vragen en opmerkingen over de vertalingen.