Haard bij Haardenexpert kopen

Op zoek naar iets wat uw bedrijfspand of woning in een hand omdraai omtovert tot een ruimte met ontzettend veel stijl, gezelligheid en huiselijkheid? Dan moet u zeker kiezen voor een mooie haard. Deze is niet alleen belangrijk om de ruimte warm te krijgen, maar is ook zeker van toegevoegde waarde voor uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor de Bellfires Horizon Bell.

Over de Bellfires Horizon Bell

Bellfires Horizon Bell is een serie van een aantal verschillende gashaarden. Ze zijn erg modern, maar doordat ze makkelijk ingebouwd kunnen worden zullen ze ook staan in een klassiekere ruimte. De gashaarden zijn ideaal omdat de vlammen alleen met een knop aan te zetten zijn. Er is geen hout nodig en u zult ook geen last hebben van rook en as. Dit terwijl de gashaard wel degelijk zorgt voor dezelfde gezelligheid en sfeer die een echte houtkachel met zich mee brengt. De haarden kunt u kopen bij Haardenexpert. Hier vindt u een uitgebreid assortiment van haarden van goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Nu kopen

Het aanschaffen van een haard bij Haardenexpert kan door langs te komen in de showroom. U kunt hier alle haarden zien en advies krijgen van het deskundige personeel. U maakt zo snel de juiste keuze. Bezorging en installatie kan door heel Nederland.