Handige producten voor de foodsector

Binnen een hotel of restaurant wilt u natuurlijk heel erg lekker kunnen eten en drinken. U heeft aan tafel als klant eigenlijk alleen maar door hoe het eten smaakt en niet wat er aan vooraf is gegaan. Dit terwijl dit heel erg belangrijk is. Gezondheid en  veiligheid in de keuken staat voorop. Met de oplossingen van Gullimex kan alles in de foodsector gecontroleerd worden.

Wat doet Gullimex?

Gullimex maakt het voor alle bedrijven in de food sector mogelijk en gemakkelijk om hygiene, veiligheid en gezondheid te testen. Denk bijvoorbeeld aan thermometers voor het checken van de temperatuur in vlees, meters om de hygiene in frituurvet te testen, speciale machines voor gasverpakken en het controleren van de hygiene in de keuken. Gullimex heeft een ruim assortiment aan allerlei producten waarmee u controle houdt in de keuken en op andere plekken waar het voedsel aanwezig is. Dit om alles zo goed mogelijk te krijgen voor uw klanten en medewerkers.

Meer weten?

Wilt u meer te weten komen over Gullimex en alle producten die u hier kunt krijgen? Op de website ontdekt u meer over het bedrijf en kunt u contact opnemen  met deskundige medewerkers wanneer u vragen of opmerkingen heeft of graag wat advies wilt ontvangen.