Hulp van Ektiv VvE Beheer Rotterdam

Bent u een mede-eigenaar binnen Vereniging van Eigenaars? Woont u in Rotterdam of hier in de buurt? En wilt u graag dat uw pand of complex in goede conditie is en blijft? Dan moet u bij Ektiv VvE Beheer zijn. Zij leveren hoogwaardige en betaalbare diensten als het gaat om het beheren van uw pand of complex en uw vereniging. Dit gaat ook over bijvoorbeeld de boekhouding. Ektiv VvE Beheer Rotterdam helpt u graag!

Voordelen

Ektiv heeft veel voordelen. Ten eerste de vele kennis en ervaring die zij hebben. Daarnaast wordt er bij Ektiv gebruik gemaakt van de nieuwste en meest ontwikkelende software. Een ander groot voordeel is dat de storingsdienst van Ektiv 24 uur per dag beschikbaar is. En dit allemaal voor een lage prijs die u alleen betaalt voor de dingen die u ├ęcht nodig hebt. Daarnaast zijn de jaarstukken goed leesbaar en begrijpelijk, zijn de exploitatie begrotingen representatief en worden de liquiditeitsbegrotingen over 25 jaar bekeken. Kortom: een bedrijf met vele voordelen. Daarom moet u zeker bij Ektiv zijn voor diensten voor het beheren van uw pand of complex.

Interesse?

Wilt u gebruik maken van de diensten van Ektiv met betrekking tot beheren van uw pand of complex? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie en de contactgegevens voor vragen en/of opmerkingen.