Joost Melis als informal investor

Verkeerd uw bedrijf is een financieel moeilijke periode? Laat u dan helpen door een informal investor. Joost Melis is een informal investor en staat graag voor uw bedrijf klaar. Hij is er van overtuigd dat er binnen een bedrijf goede kansen liggen voor bijvoorbeeld uitbouw, groei en rendementsverbetering en hij kan zorgen dat uw bedrijf er weer helemaal boven op komt.

Informal investor

Joost Melis richt zich als informal investor op deelnemingen en participaties in kleine en middelgrote bedrijven. Hij runt een onafhankelijke investerings- en bedrijfsfinancieringsmaatschappij. Joost Melis stelt financiƫle middelen beschikbaar en ook persoonlijke expertise en inzet worden ter beschikking gesteld. Een bank treedt pas op als een bedrijf al ten onder dreigt te gaan, maar Joost Melis treedt op als meedenkend voorman en als ondernemingscoach. Door overnames, samenvoeging of clustering biedt Joost Melis strategische perspectieven tot groei. Joost Melis streeft naar een goede samenwerking en hanteert verder geen vaste werkwijze.

De juiste middelen

Met de juiste middelen liggen er in elk bedrijf goede kansen. Joost Melis kan u deze middelen bieden. Ook biedt hij nieuwe perspectieven en zeggenschap. Bent u benieuwd wat Joost Melis voor u kan betekenen? Ga dan naar de site voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met Joost Melis.