Kies voor Mobile Device Management

We maken tegenwoordig ontzettend veel gebruik van het internet en mobiele apparatuur. Dit omdat het heel erg handig, toegankelijk en snel is. Daarom wordt het ook veel gebruikt in het zaken- en bedrijfsleven. Bedrijven en organisaties kunnen ook profiteren van alle gemakken van het internet en mobiele apparatuur. Het is hierbij wel van groot belang dat alles veilig is, aangezien binnen bedrijf veel vertrouwelijke informatie is. Daarom gebruikt u Mobile Device Management.

Wat is het?

Mobile Device Management is een van de oplossingen die u kunt aanschaffen bij Mite Systems. Samen met onder andere Mobile Iron maakt Mite Systems het voor bedrijven en organisaties makkelijker en veiliger om acties uit te voeren via de mobiele apparatuur. Dit door apps en dergelijke te beveiligen, maar nog wel toegankelijk te houden voor al uw werknemers. Hierdoor u kunt u vele processen uitvoeren en communiceren via mobiele apparatuur zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bestanden die verloren gaan of informatie die op de verkeerde plek komt.

Interesse?

Wilt u dit product en/of andere producten van Mite Systems aanschaffen? Op de website vindt u alle informatie en is het mogelijk om contact op te nemen voor het stellen van vragen en meer.