Kies voor recreatiepark in Limburg deze zomer

Wilt u graag samen met uw gezin op vakantie deze zomer? Dan kan ik u aanraden om te kiezen voor een vakantie in Nederland. Hier vindt u namelijk genoeg leuke campings en omdat alles zo lekker dichtbij is is het makkelijk en goedkoper. Kies bijvoorbeeld voor het recreatiepark Leistert met 5 sterren.

Waarom Leistert?

Recreatiepark Leistert is een camping in Limburg. Dit is een groot voordeel, omdat Limburg prachtige natuur heeft die nergens anders in Nederland te vinden is. Zo valt er veel te ontdekken en leren voor u en uw kinderen. Bovendien kunt u er goed winkelen in Maastricht en zit u dichtbij de grens naar onze buurlanden. Op de camping is ook genoeg te doen. Zo zijn er zwembaden, een tropisch zwembad, sportvelden en natuurlijk een prachtige plek waar u staat met uw (sta)caravan. Alle faciliteiten zijn netjes en schoon en het personeel staat altijd voor u klaar. Leistert heeft niet voor niets 5 sterren. Kom overnachten en u ontdekt het zelf.

Reserveren

Wilt u graag een plek reserveren voor deze zomer? Op de website kunt u contact maken met de medewerkers van deze kindvriendelijke camping in Limburg voor antwoord op uw vragen of om er  een plek te reserveren.