Knus winkelen in Apeldoorn bij de Eglantier

De Eglantier is een winkelcentrum in Apeldoorn de Maten. Veel mensen kiezen ervoor om te gaan winkelen in de binnenstad van Apeldoorn, maar de Eglantier bewijst dat dat niet altijd nodig is. Want winkelen hoeft niet altijd groots te zijn. De Eglantier biedt een ruim assortiment aan winkels en toch is het er knus! Benieuwd? Breng een bezoekje aan de Eglantier!

Shoppen bij de Eglantier, voor alle aankopen

Of je nu even snel naar de supermarkt wil, of echt wat nieuwe kleding nodig hebt. Bij de Eglantier is er een breed assortiment aan diverse winkels en dus voor ieder wat wils. Want ook voor kleine en grote aankopen kan je bij dit winkelcentrum terecht. En als je even uitgeshopt bent? Dan plof je neer in een gezellig koffiehoekje waar je lekker een kopje koffie en een taartje bestelt. De Eglantier zoekt continu de balans op tussen gezelligheid maar genoeg diversiteit zodat er voor iedereen wat wils is. Of je nu op zoek bent naar kleding, schoenen, boodschappen of huishoudelijke artikelen. Bij de Eglantier kan je terecht!

Breng ook een bezoekje aan de Eglantier!

Kom langs en breng ook een bezoekje aan dit winkelcentrum, je vindt er gegarandeerd wat je zoekt zonder drukte van een binnenstad. Een ideaal winkelcentrum bij Apeldoorn.