Medicijnen voor duiven

Op zoek naar medicijnen voor jouw huisdieren, duiven? Dit is mogelijk bij de webwinkel van ProQure. Deze webwinkel in handen van de heer Blom, eigenaar van een dierenartsenpraktijk met een voorliefde voor farmaceutische en chemische eigenschappen van geneesmiddelen. Klik hier voor meer informatie.

Medicijnen

Waarom zou je medicijnen nodig hebben voor duiven? Omdat duiven net als katten of honden ook huisdieren zijn en dus ook ziek kunnen worden. De medicijnen van ProQure zijn met veel onderzoeken grondig getest. Daarnaast worden ze alleen gemaakt door mensen met jarenlange ervaring in deze industrie. Met de juiste medicijnen versterken de gewrichten en veren, verbetert de vliegprestatie, verbetert de vruchtbaarheid etc. Bovenal bevatten alle medicijnen de juiste ingrediënten om groei te blijven stimuleren. Dit betekent niet per se groei in lengte, maar groei in spieren waardoor de duiven sterker worden.

Bestellen

Veren zijn erg belangrijk voor duiven dus deze moeten altijd goed verzorgd worden. Je verbetert hiermee hun conditie en weerbaarheid tegen andere infecties en/of ziektes. ProQure staat hier altijd open voor vragen om samen tot een juiste keuze te komen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten medicijnen in verschillende prijscategorieën. Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen via het volgende telefoonnummer: +31 33 25 811 88.