Meebieden op veilingen bij NBD Auctions

Bent u p zoek naar luxe producten, maar wilt u niet teveel betalen? Dan is een online veiling heel geschikt voor u. U kunt hier bieden op bijvoorbeeld auto’s, elektrische fietsen, sanitair, huishoudelijke apparaten en sauna’s. U bepaalt bij een veiling precies wat u zelf wilt bepalen. De prijs hangt hier vanaf en ook van het product, de concurrentie en het tijdstip van de veiling. U kunt meebieden op NBD-Auctions.com.

Hoe werkt het?

Het enige wat u hoeft te doen om mee te kunnen bieden op bijvoorbeeld een elektrische fiets of een sauna is om u aan te melden op de website van NBD Auctions. U vindt op de website alle lopende veilingen. Als u aangemeld en ingelogd bent kunt u bieden op de veilingen. Als u biedt op een veiling en bij de sluiting van de veiling het hoogste unieke bod heeft, bent u de winnaar en bent u verplicht het product te kopen en van het ophaaladres op te halen op de daarvoor aangewezen dag. Het is ook mogelijk om producten op de website te zetten om te verkopen. Dit werkt dan andersom. Mensen kunnen dan bieden op uw producten aan de hand van dezelfde voorwaarden.

Account aanmaken

Ga naar de website van NBD Auctions om een account aan te maken voor het meebieden op veilingen of om zelf producten aan te bieden.