Met 7T Software kunt u digitaal orderpicken

Wilt u de mogelijkheid tot digitaal orderpicken? Dan bent u bij 7T Software aan het juiste adres. Digitaal orderpicken zorgt voor een hogere efficiency en een beter inzicht. De software van 7T Software is dé expert van het aanbieden van branchegerichte oplossingen. Wij doen dit al meer dan tien jaar. Wij behandelen u altijd zoals wijzelf behandeld willen worden. Daarbij is persoonlijk contact dan ook erg belangrijk. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De drie kerntaken van 7T Software

Onze software heeft drie belangrijke kerntaken. Allereerst het minimaliseren van pickfouten door een controlescan van de locatie, artikelcode en / of de colli barcode. Tevens registreert de software welke goederen op welk pallet en in welke collo zijn verpakt. Tot slot scant de software de pallets en de colli’s weg in de (vracht)wagen of container, inclusief laadcontrole en de software scant of alle colli en pallets geladen zijn.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over onze software kunt u terecht op onze website. Heeft u meer vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.