Mooie grote, maar vooral luxe tenten

Kamperen is absoluut niet voor iedereen weggelegd, het is iets waar je van moet houden en het moet je helemaal liggen mocht je het leuk vinden. Het kamperen gaat om buiten slapen, in een tent of caravan weliswaar, maar toch buiten. Daarnaast loop je met je wc rol onder de arm over de camping.

Toch komt het vaak voor dat de ene helft van de familie van kamperen houd en de andere helft liever in een hotel zit. De keuze is dan ontzettend lastig om een vakantie uit te zoeken. Voor deze mensen zijn er prachtige lodgetenten, deze staan op campings verdeeld over heel Frankrijk. 

Alle geselecteerde campings in Frankrijk

De campings zijn allemaal geselecteerd op hun ligging maar ook op de faciliteiten op de camping. Iedere camping is geschikt voor gezinnen maar ook rustig voor stellen. Voor ieder wat wils op de camping.

De lodge tent is uitgebreid uitgerust met de meest luxe apparaten en meubels zodat je kunt genieten van een prachtige kampeervakantie met de luxe van thuis. Zo heb je in de camping onder andere een boxspring, een nespresso apparaat en een heerlijke hangmat. In deze tent zul je zeker niets te kort komen en toch de ervaring beleven van het verblijven op een camping.