Op zoek naar een vertaalbureau in Rotterdam?

Bent u op zoek naar een vertaalbureau in Rotterdam? Dan moet u bij Vertaalbureau Tongo zijn. Dit vertaalbureau zorgt voor het vertalen van websites en nieuwsbrieven, maar ook voor belangrijke documenten zoals een contract of een huwelijksakte. Zo weet u zeker dat deze belangrijke zaken foutloos vertaald worden en dus geen miscommunicatie zullen opleveren. Maar waarom kiest u voor Tongo?

Voordelen van Tongo

Als u uw documenten of website door Tongo laat vertalen weet u zeker dat het voor de deadline gebeurd is. Tongo heeft de snelste service. Hierdoor is er ook de mogelijkheid om een spoed vertaling aan te vragen. Het vertaalbureau zal dan zo snel mogelijk voor een vertaling zorgen. De snelheid van het schrijven van de vertalingen gaan niet ten koste van de kwaliteit. De vertalingen zijn 100% juist. Dit komt door het brede netwerk van opgeleide vertalers. Andere voordelen zijn de heldere en lage tarieven, het persoonlijke contact met de vertaler en een unieke tevredenheidsgarantie die u krijgt bij elke vertaling.

Contact opnemen

Wilt u een van Nederlands naar Engels vertaling door Tongo laten schrijven? Of wilt u vragen stellen? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie en kunt u via de contactgegevens op de website een afspraak maken of een vraag stellen.