Op zoek naar een recreatiepark in eigen land?

Ben je op zoek naar een recreatiepark in eigen land? Dan raden we je aan om je vakantie door te brengen bij recreatiepark de Leistert. Hier valt genoeg te beleven, want er zijn een hoop faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Benieuwd wat u allemaal moet weten over dit park? Lees gan gauw verder, want we leggen het aan je uit.

Faciliteiten
Bij recreatiepark de Leistert valt genoeg te beleven. Zo is er een Plaza met een indoor speeltoestel, zijn er bowlingbanen, een sportcafé, gezellige horecapunten en veel recreatie-activiteiten. Tevens is er een subtropisch zwembad, buitengolfslagbad en een dagstrand met roeivijver.

Overnachten op dit recreatiepark
Op dit recreatiepark kun je overnachten op de camping of op het bungalowpark in Limburg. Bij laatstgenoemde kun je kiezen voor een chalet, lodge of een tent. Wil je er zeker van zijn dat er nog een plekje vrij is voor jou? Dan adviseren we je om niet te lang te wachten met boeken. Zo weet je zeker dat je nog een mooi plekje bemachtigd op het park. Vol is vol en het zou zonde zijn als je net te laat bent.