Over centenna

Bent u een inkoper van producten van een ziekenhuis en bent u op dit moment op zoek naar toetsenborden? Dit worden ook wel medische toetsenborden genoemd. Medische toetsenborden hebben andere functies nodig dan de standaard toetsenborden die je gewoon in de winkel koopt. Centenna kan jou hierbij helpen. Zij kijkt namelijk naar IT-oplossingen en verder dan de standaard. Lees gauw verder voor meer informatie.

Oplossingen

Naast medische toetsenborden kun je bij Centenna terecht voor nog veel meer. Zo kun je bij Centenna ook tablethouders, monitoren en verschillende opbergsystemen bestellen. Meer informatie over de verschillende producten vindt je natuurlijk op de website.

Contact

Voor vragen kun je terecht bij de servicedesk van Centenna. Natuurlijk is het verstandig eerst even de website goed te bekijken. Belangrijk om te weten is dat wanneer je bij Centenna besteld, je verzekerd bent van hoge medische waarden. Producten die in de medici worden gebruikt hebben een hogere hygiëne nodig en daar heeft Centenna genoeg professionele kennis over.