Recreatiepark boeken?

Ben je op zoek naar een recreatiepark in eigen land? Dan raden we je aan om je vakantie door te brengen bij recreatiepark de Leistert. Hier valt genoeg te beleven, want er zijn een hoop faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Wil je lekker tot rust komen? Dan kan dit hier ook gewoon! In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over dit park. Lees dan gauw verder, want we leggen het aan je uit.

Indoor speeltoestel en bowlingbanen
Bij recreatiepark de Leistert hoef jij je geen moment te vervelen. Zo is er een Plaza met een indoor speeltoestel, zijn er bowlingbanen, een sportcafé, gezellige horecapunten en veel recreatie-activiteiten. Tevens is er een subtropisch zwembad, buitengolfslagbad en een dagstrand met roeivijver. Wil je lekker tot rust komen? Dan kan dit ook gewoon. Geniet van de rust voor de tent, caravan of je accommodatie.

Overnachten op dit recreatiepark
Op dit recreatiepark kun je overnachten op de camping of op het bungalowpark in Limburg. Heb je geen tent of caravan? Geen probleem. Je kunt gewoon terecht in een accommodatie. Wil je er zeker van zijn dat er nog een plekje vrij is voor jou? Dan adviseren we je om niet te lang te wachten met boeken. Zo weet je zeker dat je nog een mooi plekje bemachtigd op het park. Vol is vol en het zou zonde zijn als je net te laat bent.