Dit recreatiepark is een echte aanrader

Wil je zeker weten dat je aankomende vakantie doorbrengt op een recreatiepark wat netjes is en waar je genoeg kunt beleven? Dan raden we je de Leistert aan. Dit recreatiepark heeft maar liefst 5 sterren en de camping is uitgeroepen door de ANWB als topcamping. Naast dat er een camping is, is er ook een bungalowpark met diverse lodges en chalets. We leggen je in deze blog uit wat je allemaal kunt beleven bij dit recreatiepark.

Omgeving van het recreatiepark
In de omgeving van recreatiepark de Leistert bevinden zich verschillende natuurparken waar je tot rust kunt komen door te fietsen en wandelen. Maar ook als je een dagje naar de stad wilt om lekker te winkelen of een terrasje te pakken dan hoeft je hier niet lang voor te rijden. De camping ligt namelijk op een toplocatie in het midden van Limburg vlakbij de steden Weert, Venlo en Roermond.

Boeken bij dit recreatiepark
Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over recreatiepark in Limburg bij de Leistert? Neem eens een kijkje op de website van het park en zie zelf wat je hier allemaal kunt beleven. Wilt u hierna nog meer informatie? Neem dan gerust contact met de camping op en u wordt verder geholpen.