Scheidingswand voor WC

Het is voor de mens enorm belangrijk om privé te hebben zodra hij/zij aan het douchen is, of dat iemand bijvoorbeeld naar de wc gaat. Het is voor mensen dan vanzelfsprekend dat er een scheidingswand tussen de wc’s zitten, zo ook bij bijvoorbeeld de wc’s op scholen. Deze scheidingswanden worden door de scholen altijd gekocht in de webshop van de specialist Lockers and More!

Contact opnemen

Het is enorm gemakkelijk om als (sport)school contact op te nemen met de specialist, gezien het feit dat de specialist over een enorm duidelijke website beschikt. Via de website van de specialist kan jij direct alle producten van de specialist online bekijken en bovendien kan jij heel gemakkelijk via een telefoonnummer (die op de website vermeldt staat) vervolgens contact opnemen met de specialist. Bovendien krijg jij de mogelijkheid om van alle producten direct een offerte aan te vragen, waardoor gelijk het één en het ander duidelijk wordt. Voor vragen kan jij dus vervolgens bellen naar het telefoonnummer dat op de website vermeldt staat.

Lockers

Ook voor lockers kan jij terecht bij de specialist! Bekijk snel de website van de specialist en bekijk hun collectie aan scheidingswanden, maar bekijk daarna direct ook eens de collectie aan lockers!