Schildering in babykamer

Mijn vrouw is afgelopen jaar bevallen van ons eerste kind en hiervoor hebben wij voor de geboorte allereerst natuurlijk de gehele kinderkamer ingericht. Als trotse vader wil je natuurlijk altijd het maximale voor jouw eigen kind en daarom heb ik contact opgenomen met de specialist Rik Groenen van Rik Muurschilderingen, die ervoor gezorgd heeft dat de kinderkamer over een geweldige muurschildering beschikt. Op deze manier hebben wij de kinderkamer voorzien van echt iets unieks, dat speciaal voor onze eerste kind is gemaakt.

Geweldig mooi geschilderd

De creaties van Rik Groenen zijn van een enorm hoge kwaliteit en dit viel mij al direct op bij het bekijken van zijn website. Hier zijn namelijk enkele muurschilderingen van hem online geplaatst waaruit direct blijkt dat u hier te maken heeft met een specialist dat enorm van zijn werk houdt. Vervolgens heb ik contact met Rik Groenen opgenomen om de mogelijkheden te bespreken voor een muurschildering op de babykamer van ons toen nog niet geboren kind. Rik Groenen was uiterst enthousiast en heeft toen een geweldig ontwerp gemaakt.

Ontwerpen bekijken

Wilt u enkele creaties/ontwerpen bekijken van Rik Groenen of wilt u een muurschildering babykamer? Surf dan direct naar zijn website!