Typische Nederlandse producten wereldwijd bezorgd

Heeft u vrienden in het buitenland? Dan heeft u vast al eens pindakaas, hagelslag of drop laten proeven. Helaas is het niet mogelijk om elke keer ontzettend veel mee te nemen voor deze vrienden wanneer u ze bezoekt. Bovendien kunt u niet vaak op bezoek komen. Gelukkig is er nu speciaal voor mensen in het buitenland een webshop met typische Nederlandse producten.

Dutch Expat Shop

Dutch Expat Shop is een webwinkel met duizenden producten die wij hier in Nederland gewoon in de supermarkt en drogisterij kunnen vinden. Deze producten zijn voor ons vanzelfsprekend makkelijk te vinden, maar in het buitenland is dit vaak niet zo. Dit geldt niet alleen voor drop, maar ook voor het maandverband wat wij altijd gebruiken en de babyvoeding die uw kind altijd krijgt. Het is dus leuk voor buitenlanders die het Nederlandse eten willen ontdekken, maar ook zeker handig voor u als u langere tijd in het buitenland bent.

Bestellen

Bestellen en betalen doet u gemakkelijk, snel en veilig via de website. Dutch Expat Shop bezorgt overal ter wereld, zodat u uw Nutrilon babyvoeding kunt krijgen wanneer u dit nodig heeft.  Dit is ideaal. Meer weten? Kijk op de website voor het assortiment, informatie en contactgegevens.