Uit eten op een gezellig terras in Hengelo

Vorige week en deze week lijkt het wel alsof de zomer echt is begonnen. Het zonnetje schijnt de hele dag en ’s avonds koelt het buiten gelukkig nog een klein beetje af. Daarom is het heerlijk om in de avonduurtjes buiten te kunnen zitten. Even weg van de benauwdheid. Restaurant de Appel is een gezellig restaurant in Hengelo, waar u ook op het terras kunt zitten. En mocht u het toch te koud vinden, dan kan het terras altijd nog verwarmd worden. De ideale plek voor een avondje uit dus!

Gezelligheid en sfeer bij de Appel in Hengelo

Als u een restaurant zoekt met sfeer en gezelligheid, bent u bij de Appel aan het juiste adres. Bij dit restaurant kunt u namelijk ouderwetse gezelligheid en vriendelijk personeel verwachten. U kunt hier terecht voor een gezellige lunch, een sfeervol diner of een leuk avondje borrelen.

Eenvoudig online uw reservering maken

Is uw interesse gewekt en wilt u ook graag een keer komen eten bij de Appel? Dan kunt u eenvoudig een online reservering maken. Kunt u niet wachten tot de desbetreffende middag/avond? Bekijk dan vast wat suggesties onder het kopje “menukaart”. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Eten Hengelo.