Verpakkingen van voedsel

Heb jij een onderneming waar je met voedsel werkt? Moet jij dagelijks je eten verpakken en meegeven aan de klant. Heb jij een moeilijk product dat vaak niet in de standaard verpakkingen past? Of vind je dat de verpakkingen die standaard te verkrijgen zijn niet stevig genoeg zijn en van slechte kwaliteit. Dan is Bordex jouw groothandel voor verpakkingsmateriaal.

Verpakkingsmateriaal voor jouw bedrijf op maat

Bij Bordex kun je verpakkingsmateriaal op maat krijgen. Daarnaast heb je ook nog talloze standaard formaten die ze verkopen. De verpakkingen zijn van ontzettend goede kwaliteit en houden het voedsel op de juiste temperatuur voor een langere tijd. 

Het is belangrijk dat je voedsel goed verpakt, anders word het vies of zelfs gevaarlijk voor de gezondheid. De temperatuur van het eten is daarbij ook ontzettend belangrijk, het verschilt natuurlijk per product hoe je het verpakt maar met de verpakkingsmaterialen food van Bordex kom je heel ver. Dit is van hele goede kwaliteit en zal lange reizen moeiteloos overleven. De verpakkingen zijn handig om in te pakken maar ook om uit te pakken waardoor jij maar ook de klant er voordelen aan beleefd. De verpakkingen zijn niet heel duur en dat maakt deze verpakkingen tot een goede overweging. Veel kwaliteit voor weinig geld.