Voor ieder wat wils op dit vakantiepark in Limburg

Bij camping De Leistert kan iedereen terecht. Of je nu graag back to basics gaat of liever wat luxer verblijft. Bij dit vakantiepark in Limburg maak je de vakantie zoals jij het voor ogen hebt. De faciliteiten zijn erop gemaakt dat iedereen het naar zijn zin kan hebben. Naast de vele mogelijkheden om te overnachten, zijn er veel activiteiten die ervoor zorgen dat jullie je geen dag vervelen. Zelfs niet met slecht weer.

 

Welk verblijf op camping De Leistert kies jij?

Samen in de weer met haringen en tentzeilen om samen jullie onderkomen op te bouwen? Of pakken jullie liever gewoon je koffers uit in een van de luxe ingerichte bungalows? Er is voor iedereen een passend verblijf mogelijk. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de chalet of lodges op de verschillende plaatsen op het park. Of maak het helemaal comfortabel en verblijf in een luxe vakantieboerderij met sauna en whirlpool. Bij dit vakantiepark in Limburg is het allemaal mogelijk.

 

Ga helemaal los

Een fanatieke fietser of een echte waterrat? Voor iedere sportliefhebber is er wel een mogelijkheid op camping De Leistert. Van tennis en basketbal tot Jeu de Boules en bowling. Gooi tot slot gezellig een pijltje in het sportcafé. Wat we ook zeker aanraden is om fietsen te huren en de grotere omgeving van dit vakantiepark in Limburg ontdekken. De Leistert ligt namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Vlakbij de Maas. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Zo proef je Limburg volop en kom je ’s avonds weer helemaal tot rust in jouw eigen accommodatie? Met je eigen sanitair misschien?

 

Zien we jullie snel?

Wij hebben er al helemaal zin in en misschien u ook! Kom daarom vooral eens de sfeer van vakantiepark De Leistert proeven. Ga er bijvoorbeeld eerst eens een dagje uit en bedenk dat of jullie hier ook wel een week zouden willen verblijven in één van de accommodaties. Vragen? Bel gerust met een van de receptiemedewerkers. Zien we jullie snel?