ADHD Nederland helpt zonder medicatie

Als eenmaal blijkt dat jij of je kind ADHD hebben (of ADD) dan kan dat vaak heel erg schrikken zijn. Het roept een  hoop vragen op en het maken van de juiste keuzes blijkt vaak lastig. Gelukkig is er een ADHD coach die je kan helpen bij het maken van deze keuzes. Hiervoor kan je terecht bij ADHD Nederland.

Is medicatie de ultieme oplossing of niet ?

Artsen schieten vaak meteen in de richting van de medicatie, want dat is gemakkelijk. Maar dat is niet altijd nodig. ADHD of ADD is een onderdeel van wie je bent, en het is altijd beter om daar eerst met andere handvaten mee aan de slag te gaan. Een professionele ADHD coach rijkt je deze handvaten aan. Hierdoor krijg je meer grip op je leven, meer overzicht en ook meer rust. En dat zijn vaak net de zaken waar ADHD’ers tegen aan lopen.

Wil je ook een diagnose?

Vraag je je soms af of jij ook ADHD hebt, en komen de kenmerken van ADHD overeen met zaken waar je in de praktijk tegen aanloopt? Misschien kan je je eens laten testen door een professional. Ook dit is mogelijk bij ADHD Nederland. Voor meer informatie klik je op de link.