Organiseer een fifa toernooi voor je vrienden!

Ken jij 32 of misschien zelfs 64 mensen die gek zijn op gamen? En zou jij graag eens met al deze mensen tegelijk willen gamen op groot scherm en een unieke locatie? Wacht dan niet langer en organiseer een fifa toernooi met games5! Een fantastisch idee voor een grote vriendengroep, een teamuitje of een leuke dag met je vereniging. Naast de game fifa is het ook mogelijk om call of duty te spelen.

Hoe werkt het?

Games5 en Movie5 zorgen voor een gametoernooi om nooit te vergeten. Jij bent degene die het organiseert, maar zij zullen zorgen voor alle nodige dingen. Het enige wat jij hoeft te doen is het regelen van genoeg mensen en een locatie aan te geven. Samen met Games5 ga je een gesprek voeren om advies te ontvangen. Games5 regelt de apparatuur en dergelijke en zal deze ter plaatste installeren. Je betaalt vanaf 12,50 per persoon voor het game toernooi. Dit is afhankelijk van het aantal personen die mee doen. De schermen die geleverd worden zijn fantastisch en de rest van de apparatuur is ook van goede kwaliteit. Bij Games5 zit je dus sowieso goed.

Liever iets anders?

Ben je niet zo’n gamer maar wil je wel iets leuks voor je vrienden of teamgenoten organiseren? Huur dan een buitenbioscoop. Voor alle informatie over het toernooi of de bioscoop ga je naar de website van Games5 of Movie5.