Berg uw wijn op in een etagere a vin!

Misschien heeft u thuis uw wijnen wel gewoon in het keukenkastje staan, of ergens in de voorraadkast. Het is dan helemaal niet zo’n gek idee om uw wijn op een andere manier op te bergen, bijvoorbeeld door het in een mooie wijnkast te plaatsen.Deze kasten kunt u eenvoudig kopen via het internet en zelf geheel naar wens inrichten,  koop deze kasten via de webshop van Casier a vin!

Koop het wijnrek naar wens  via de website van Casier a vin

Deze website werkt eenvoudig. De eigenaren hebben zelf de wijnkasten ontworpen en gemaakt. U kunt wijnrekken in diverse houttinten krijgen, hierbij kunt u denken aan onbehandeld blank hout maar ook witgeschilderd hout of juist donker afgelakt. De wijnrekken zijn in verschillende maten verkrijgbaar.  Afhankelijk van de door u gewenste grootte en vorm maakt u een keuze voor een wijnrek. Denk hierbij aan een rond rek of juist hoog en smal.

Hoe wordt het opgestuurd?

U krijgt de wijnrekken in de vorm van losse onderdelen thuis. Deze kunt u eenvoudig zelf in elkaar zetten. De bestelling wordt ongeveer tussen de 3 en 7 dagen naar uw huisadres verstuurd. Meer weten of benieuwd naar het assortiment? Bekijk dan de diverse mogelijkheiden voor een Casier a bouteilles.