Bureau Viridis voor ecologisch advies

Heeft u behoefte aan een ecologisch adviesbureau? Dan bent u bij het juiste adres bij Bureau Viridis. Dit is een ecologisch adviesbureau. Dat betekent dat ze in diverse (natuur)gebieden kijken naar de balans tussen flora en fauna. Heeft u bijvoorbeeld de beschikking over een groot stuk land? Of wilt u ergens gaan bouwen? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat er ergens zoals groeit en bloeit? Dit ecologisch adviesbureau zoekt het voor u uit en adviseert ook hoe u de balans zo goed mogelijk kunt houden. Lees in dit artikel meer over de werkzaamheden van een ecologisch adviesbureau.

Hoe is de balans tussen flora en fauna in uw tuin?

Het ecologisch adviesbureau plaatst gedurende een bepaalde periode camera’s op diverse plaatsen in het gebied. Ook gaan ze diverse metingen doen. Op basis hiervan maken ze een overzicht van de voorkomende planten en dieren in een omgeving. En op basis van dit overzicht kan weer een advies worden uitgebracht aan de eigenaren van het landgoed. Misschien is het best een idee om ergens te gaan bouwen, maar kunt u dan bepaalde voorzieningen voor de dieren maken.

Meer weten over dit ecologisch adviesbureau?

Op de website staat uitgebreide informatie en de benodigde contactgegevens om ook zelf een afspraak te maken voor ecologisch onderzoek.