Breed assortiment 2e hands velgen

Welk merk, grootte of model u ook zoekt. Grote kans dat u uw 2e hands velgen vindt binnen het assortiment van VelgenGigant. Het enige dat u hoeft te doen is op tijd bieden op één van de veilingen. Het mooie van deze doorlopende veiling is dat het assortiment bij VelgenGigant continu verandert. Is de 2e hands velg er vandaag niet? Dan is het aan te raden later nog eens te kijken. De kans is groot dat uw velg dan wel beschikbaar is.

 

Welke tweedehands velg kies jij?

Het is goed om vooraf te bedenken aan welke specificaties uw tweedehands velgen moeten voldoen. Denk hierbij aan de maat (in inches) van de velg, de steek van de velg en het materiaal. Ook het seizoen van de band, het merk en de maat van de band zijn van belang bij de aanschaf van een tweedehands velg. Weet u welke profieldiepte uw band heeft? Ook dit is erg belangrijk. Wanneer u weet welke specificaties uw banden hebben, dan weet u welke velg u moet hebben. Alle velgen van VelgenGigant zijn origineel en gebruikt. Door te bieden bepaalt u zelf welk budget u voor de banden vrijmaakt en wat u de velgen waard vindt. Met eventuele veilingkosten hoeft u geen rekening te houden, want VelgenGigant brengt deze niet in rekening. Wel zo’n fijn idee, toch?

 

Zo werkt Velgengigant

Het aanbod (tweedehands) velgen bij VelgenGigant verandert voortdurend. Dit komt doordat de velgen worden verkocht op basis van veilingen. Deze veiling staat slechts een bepaalde periode online. De tijd tikt dus letterlijk. Om mee te bieden maakt u een account aan en begint u nog vandaag met het plaatsen van een bod. Wanneer u de veiling gewonnen heeft, betaalt u gemakkelijk online en kiest u ervoor om de bestelling op te halen of te bezorgen. Denk er wel aan dat u de factuur bij de hand houdt, zonder factuur kunnen de velgen namelijk niet geleverd worden.