Kamperen in Limburg? Bekijk camping De Leistert!

Op 5-sterren Camping de Leistert geniet je met het hele gezin van het heerlijke buitenleven. Zet je eigen tent op óf verblijf in een van de huuraccommodaties. Kamperen in Limburg is alsof je er even helemaal uit bent. De keuze aan huuraccommodaties is groot. Zo zijn er Comfort kampeerplaatsen (met boom/speelhuisjes), kampeerplaatsen met privé sanitair, luxe ingerichte Glamping tenten, knusse Leistert Cabins en sfeervolle Leistert Lodges met een flink aantal eigen vierkante meters.

 

Campingfaciliteiten op een rijtje

Naast de verschillende speelhoekjes op het terrein zijn er verschillende sportfaciliteiten als tennis, volleybal en basketbal. Leg je handdoekje uit in de ligweide, terwijl de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken in de roei- en speelvijver. Is het minder weer? Dan zwemmen ze toch lekker in het subtropische zwembad. In de enorme indoor speelhal klauteren ze naar hartenlust. ’s Avonds ga je een vorkje prikken in een van de restaurants. Zelf koken? Ga vooral geen boodschappen vanaf huis meeslepen. Op de camping is er een complete supermarkt met iedere dag ovenverse broodjes en croissants. Dat is kamperen in Limburg.

 

Kom van je kampeerplek

En ontdek de prachtige omgeving van de camping. Het leuke aan kamperen in Limburg is dat je meteen een prachtige omgeving om je heen hebt. De Leistert ligt namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Vlakbij de Maas. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Shop je helemaal gek bij Designer Outlet Roermond of op de Maasboulevard in Venlo. Of bezoek Thorn, het witte stadje. De geschiedenis van dit stadje gaat terug naar de 10e eeuw, in de straten van dit historische stadje liggen karakteristieke maaskeien.

 

Ontdek het lekker zelf!

Kamperen in Limburg, zie jij dat wel zitten? Boek dan via de website of neem contact op met de receptiemedewerkers. Zij vertellen je graag over de mogelijkheden en eventuele voordelige lastminutes. Tot dan!