Buizencoating voor betere verwarmingsbuizen

Beschilder uw verwarmingsbuizen met buizencoating voor een betere verwerking van de verwarmingsbuizen. Hierdoor geven ze beter warmte af en gaan ze langer mee!  U kan ervoor kiezen om de verwarmingsbuizen te laten coaten door een professioneel bedrijf. Maar via de webshop van Spuiterij Geraerts kan u eenvoudig coating halen om uw verwarmingspijpen te voorzien van een laagje.

Snel en gemakkelijk in gebruik!

Gebruikt u de verwarmingsbuizen voor in de glastuinbouw? Dan is de buizencoating ideaal voor uw sector. Het is gemakkelijk in gebruik en werkt effectief. Daarnaast is het handig schilderen en volstaat voor onderhoudswerk een laag als voldoende! Maar in de webshop van Spuiterij Geraerts kan u nog veel meer vinden voor handig gebruik! Denk hierbij bijvoorbeeld aan coating voor op het dak en voor op een houten ondergrond. Daarnaast kan je er diverse accessoires kopen om het coaten nog gemakkelijker te maken. Besteed u dit werk liever uit? In de werkplaats van Spuiterij Geraerts kan u het uitbesteden. Hier coaten ze uw verwarmingsbuizen snel en efficient.

Meer weten hierover?

Surf naar de website van Spuiterij Geraerts en laat u informeren over de mogelijkheden. Of neem contact op met een van de medewerkers voor een persoonlijk advies. Voor meer producten surft u naar de webshop!