Pennen bestellen en laten bedrukken

Bent u op zoek naar pennen die u als relatiegeschenk of als cadeau kan geven? Het is dan een leuk idee om de pen te laten bedrukken of graveren. Bij de Pennenwinkel bent u daarvoor aan het juiste adres. Bij de Pennenwinkel kunt u verschillende soorten pennen kopen en pennen laten bedrukken en laten graveren.

Pennen bedrukken

Bij de Pennenwinkel kunt u goedkoop pennen bedrukken. De wijze waarop de pen wordt bedrukt hangt af van het materiaal. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, een full colour logo of u kiest voor het bedrukken met fotofoil. Op de site kunt u pennen bestellen en aangeven hoe u de pen bedrukt wil hebben. De Pennenwinkel stuurt u dan een digitale drukproef. Keurt u deze proef goed? Dan gaan zij aan de slag met het bedrukken. Bij de Pennenwinkel kunt u ook pennen laten graveren. Een gegraveerde pen geeft een extra luxe uitstraling. U kiest zelf een lettertype en de Pennenwinkel regelt de rest. Ook bij het graveren krijgt u eerst een drukproef.

Meer informatie over pennen

Bent u benieuwd naar de pennen en de wijze van goedkoop pennen bedrukken en graveren bij de Pennenwinkel? Ga naar de site voor het assortiment en voor meer informatie.